VET CARE - ВЕТЕРИНАРНИ КЛИНИКИ
Ветеринар Лозенец Лагера

За нас

 

Ветеринарена клиника и зоомагазин VetCare отвори врати през 2013 г. VetCare e средно голяма ветеринарена клиника състояща се от манипулационна с благоприятна атмосфера за вашия домашен любимец, операционен сектор е със специализирана апаратура и достъп на кислород и чакалня, в която можете да научите доста полезни неща от предоставената литература и информативни табла.

Клиниката разполага със съвременно оборудване, необходимо за качественото обслужване на вашите домашни любимци - Ехограф, ЕКГ монитор, Лазер за физиотерапия, УВЛ, Оптичен микроскоп, Скалер за почистване на зъбен камък и други. В зоомагазина ще откриете широка гама от храни и аксесоари, както и пълната гама от лечебни храни на водещи марки.
При нас ще получите компетентна консултация и професионално обслужване.

Уважаеми клиенти, клиничните си прегледи провеждаме с предварително записване на часове,като се обадите на посочените телефони за връзка. Това е удобен начин за нас,за Вас и за Вашите домашни любимци.Благодарим Ви за разбирането.

script> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-73658925-55', 'auto'); ga('send', 'pageview');